Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kuchni litewskiej przepis. My Polacy też lubimy.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8422
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 136
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8422
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 136
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Chleb i mięso pokroiłem w kostkę. Drobniutko posiekałem obrane ogórki. Ugotowaną marchewkę i ziemniaki także pokroiłem w kostkę. Kapustę kiszoną, po odciśnięciu pokroiłem. Por pokroiłem dość drobno. Czosnek przecisnąłem przez praskę. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałem, przyprawiłem do smaku solą i pieprzem.
. Olej podgrzałem, ale nie doprowadziłem do wrzenia. Polałem sałatkę i jeszcze raz wymieszałem.