Do góry

Przekąski Przepis na:

Sashimi i nigiri z pastrami i melona

Sashimi i nigiri z pastrami i melona

Autor:

Przepisów i artykułów: 189 Ocena: 3052

Dodano:

Odsłon: 100

Aromatyczna podsuszana w ziołach wołowina w zestawieniu z przesłodkim melonem.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pastrami dostępne jest także w wersji bez otoczki ziołowej- i tak jej się
    nie wykorzystuje.

    Pokroiłam melona w kosteczki i plasterki.
    Pastrami przycięłam do odpowiedniej wielkości.


  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 16 kwietnia Teraz po obiedzie można na deserek łyknąć taki talerzyk :D
Podanie niczym z restauracji z Michelin'em xD
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 16 kwietnia piękna przekąska ja myślałam w pierwszej chwili,ze to pomadki:) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 16 kwietnia Zrobiłaś super extra przekąskę, pięknie podane; mniam ;-) Odpowiedzi: 10 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń