Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mięsne gotowane z dużą ilością przypraw, bardzo smaczne.Szczególnie polecane na kanapki do pracy i do szkoły.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 65
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 65
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 110
Składniki
Schab umyć, włożyć do dużego garnka, zalać 2 l zimnej wody, dodać wszystkie składniki i zamieszać.Całość zagotować przez 5 minut, ostudzić i odstawić najlepiej w chłodne miejsce na ok 8 godzin .
Następnie jeszcze raz zagotować również przez 5 minut i znów odstawić do wystygnięcia.Po ostudzeniu wyjąć z wody , osączyć i można spożywać krojąc n a cienkie plastry.