Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi pieczony schab z obiadu,zrobiłam go z pieczarkami.Danie trochę urozmaicone wyszło bardzo smaczne.Polecam:)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Schab pokroić na plastry,obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Wyjąć na talerz,na tym tłuszczu podsmażyć grubo pokrojone pieczarki ,oraz cebulę pokrojoną w piórka. Gdy już pieczarki będą usmażone wlać śmietankę i podgotować do zgęstnienia.Doprawić do smaku,włożyć plastry schabu i zagotować.
Smacznego życzę!