Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zwykły schab staje się nudny można przykryć go pierzynką z różnych warzyw ja wybrałam marchewkę z rzodkiewką, danie wyszło bardzo smaczne.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
6. Następnie tą czynność powtarzamy z rzodkiewką, również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
7. Do warzyw dodajemy ketchup oraz majonez i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowaną pierzynką przykrywamy mięso
9. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.