Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Schab umyś, osuszyć, nakłuć go nożem i w te nakłucia powkładać surowy czosnek, następnie wszystkie przyprawy wymieszać w miseczce i wysmarować nasz schab. Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki na 5-6 dni:)
Po tych 5-6 dniach wyciągnąć z folii (puści troszkę soku) , pokroić w plasterki i na stół:):)SMACZNEGO