Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab w sosie pieczarkowym

Schab w sosie pieczarkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 205 Ocena: 2638

Dodano:

Odsłon: 2313

Schab w sosie pieczarkowym

Składniki

  • 500 g schabu
  • 2 cebule
  • kostka knorr bulion pieczarkowy
  • sos pieczarkowy w torebce
  • olej do smażenia
> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Schab pokroić w plastry. Podsmażyć na oleju. Dodać cebulę pokrojoną w pół krążki, wszystko razem chwilę podsmażyć. Dodać szklankę wody i kostkę. Dusić pod przykryciem ok. 30 min.
    Sos rozpuścić w szklance wody i zalać schab. Chwilę podgotować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń