Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wymyslony przeze mnie przepis, jest prosty i smaczny a to chyba najwazniejsze:)
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 202
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 202
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Składniki
Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oliwie na szklisty kolor.Obrac pomidory ze skorki,mieso pokroic w kostke i przyprawic.Gdy cebula jest gotowa wyjac ja z patelni.Nastepnie wrzucic mieso delikatnie podsmazajac gdy jest gotowe dolozyc pomidory.Razem smazyc ok10min.Po tym czasie zalac winem i odparowac.Dolozyc cebule,grzyby i przyprawy,zalac woda.Dusic na wolnym ogniu ok 20min.Dolozyc chrzanu i trzymac przez 5min na wolnym ogniu.Jesli sos bedzie zbyt kwasny dosypac troszeczke cukru zagescic smietana 18% i smacznego