Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Schab z musztardą"
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 268
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 743
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 149
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 44
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 268
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 743
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 149
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 44
Składniki
Mięso natrzyj solą, olejem. Pokrój w plasterki cytryny i cebulę. W misce ułóż połowę plasterków cytryny i cebuli, włóż mięso, nakryj resztą cebuli i cytryny. Wstaw na dobę do lodówki.
Wyjmij mięso, natrzyj musztardą zmieszaną z miodem. Obsmaż. Wstaw do naczynia żaroodpornego, nakryj folią. Piecz godzinę. Wyłącz piekarnik, pozostaw mięso na 15 minut.
Przepis przysłała Aleksandra Skarżyńska z Lubawy.
Porcje 12 90 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie