Do góry

Dania główne Przepis na:

schab z rabarbarem

schab z rabarbarem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 1106

danie nie pracochłonne .

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. MIĘSO NACIERAMY PRZYPRAWĄ GYROS ,SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY I PIECZEMY W NACZYNIU ZAROODPORNYM OK.1 GODZINY W TEMP.180 ST.RABARBAR OBIERAMY I DŁUSIMY NA OLIWCE Z ROZMARYNEM I POWIDŁAMI OK 15 MIN.GDY MIĘSO UZYSKAŁO ODPOWIEDNI CZAS POLEWAMY RABARBAROWYM SOSEM I ZPIEKAMY JESZCZE 20 MIN. NA NIECO MNIEJSZYM OGNIU.GDY DANIE JEST GOTOWE ,A JESZCZE CIEPŁE MOCNO OPRUSZAMY KOLOROWYM PIEPRZEM.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń