Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab z serem i pieczarkami"
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32602
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 102
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32602
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 102
Składniki
Oczyszczone pieczarki pokrój w plastry. Obraną cebulę pokrój w kostkę. Pomidor sparz, obierz, pokrój w kostkę.
Na maśle podduś pieczarki z cebulą, dopraw solą, pieprzem, oregano, dodaj pomidor i jeszcze chwilkę podduś.
Mięso pokrój na 4 kotlety, rozbij, oprósz solą, pieprzem, opanieruj w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż na rumiano.
Kotlety ułóż w brytfannie, na każdym połóż pieczarki, plasterek sera, zapiecz w piekarniku, aż ser się stopi.Źródło: Świat kobiety