Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab ze śliwkami

Schab ze śliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 5

Smaczny pomysł na "Schab ze śliwkami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Umyj i osusz schab. Za pomocą długiego noża zrób w nim tunel na całą długość i wypełnij go śliwkami.

  2. Olej dokładnie wymieszaj z przyprawami (czosnek przeciśnij przez praskę) i natrzyj tą miksturą mięso. Przygotowany schab włóż do rękawa do pieczenia i szczelnie zamknij.

  3. Piecz w 200 °C przez niecałą godzinę.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń