Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Z kawałka schabu pokrój kotlety
Potłucz i przypraw
Na potłucznone kotlety z samego brzegu daj ser, wędlinę i ewentualnie warzywa
Zwin tak aby farsz nie mial prawa wypłynąć podczas smażenia
Obocz roladkę najpierw w jajku a potem w bułce tartej
Kładziemy na bardzo rozgrzany tłuszcz ale podczas smażenia podkręć gaz pod patelnią
Podajemy na gorąco. Najbardziej smakują z okrasznonymi ziemiaczkami i zasmażaną kapustą