Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny do kanapek jak i do ziemniaków.Bardzo polecam:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 230
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 248
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 230
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 248
Składniki
Schab ponacinać w taki sposób by wyszedł płat mięsa. Posypać estragonem,pieprzem,solą. Dać pokrojoną cebulkę paprykę ,przeciśnięty przez praskę czosnek. Na wierzchu ułożyć plasterki boczku i zwinąć. Zawinć w folię aluminiową,wkładając do środka ziele i listki laurowe. Zapiekać w 190st około 40 min.Po tym czasie odwinąć folię i dopiec z 10min do zarumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!