Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To piekielnie ostre czeskie grzanki, znakomite jako dodatek do piwa.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 199
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5169
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 372
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 199
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5169
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 372
Składniki
Na patelni rozgrzać smalec, usmażyć kromki chleba na złoty kolor, lekko przestudzić, natrzeć roztartym z solą czosnkiem. Plastry sera dokładnie obtoczyć w ostrej papryce (tak, aby ser był nią grubo pokryty). Na każdej kromce położyć plaster sera i plasterek masła, ułożyć na blasze, wstawić na kilka minut do nagrzanego piekarnika, zapiekać , aż ser się rozpuści.