Do góry

Sałatki Przepis na:

Seler naciowy do obiadu

Seler naciowy do obiadu

Autor:

Przepisów i artykułów: 2126 Ocena: 11912

Dodano:

Odsłon: 5595

Smaczna i prosta sałatka do obiadu.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Seler pokroić na kawałki i zrumienić na maśle. Podlać mlekiem, skropić sokiem z cytryny i poddusić przez pięć minut pod przykryciem. Następnie zalać wywarem warzywnym, ugotować do miękkości, odsączyć i obłożyć jeszcze ciepły żółtym serem. Podawać na ciepło jako surówka do obiadu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń