Do góry

Przetwory Przepis na:

Seler naciowy marynowany do słoików na zimę

Seler naciowy marynowany do słoików na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 2193 Ocena: 12825

Dodano:

Odsłon: 7008

Nowość w moich tegorocznych przetworach.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Seler umyć, pokroić i przełożyć do wyparzonych słoików. Dodać gorczycę, czosnek i listki laurowe. Następnie z podanych składników zagotować zalewę i zalać seler w słoikach. Szczelnie zamknąć i pasteryzować na bardzo małym ogniu przez 5 minut. Przechowywać w chłodnym miejscu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń