Do góry

Przekąski Przepis na:

seler naciowy z sosem ziołowym

seler naciowy z sosem ziołowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 242 Ocena: 4212

Dodano:

Odsłon: 21244

zdrowe i lekkie.Moja wczorajsza kolacja:)

Przygotowanie

  1. seler naciowy rozdzielamy i myjemy.

  2. sos: do jogurtu dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek,pocięty drobno szczypiorek i koperek,oregano,pieprz i dokładnie mieszamy.Rozlewamy do miseczek i maczamy w nim łodygi selera.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Wiolka02 03 maja 2012 Ja nie lubię selera więc wypróbuję wersję z marchewką :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

biurwa 29 kwietnia 2012 Dobrze jest też obrać seler w górnej warstwy, która bywa łykowata, ja obieram też i kroje marchew w paski.
Seler, marchew i sos to pyszna i zdrowa przekąska :) pozdrawiam :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń