Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Selerowe kotleciki"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
<strong>Przepis przysłała Marzenna Przeorska z Warszawy
Selery obierz, umyj, pokrój na 1 cm krążki. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj ok. 15 min. Osącz, ostudź, oprósz solą i pieprzem.
Bazylię posiekaj. Por pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z bułką tartą i bazylią. Jajko roztrzep. Plastry selera panieruj w jajku i bułce z ziołami. Usmaż na gorącym oleju z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie