Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danko łatwe do przygotowania!
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 960
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 960
Składniki
Ciasto Francuskie(najlepiej kupione tak jest w przepisie) wykładamy na stolnice z mąką,lekko rozwałkowujemy. Tniemy na cztery części.Ser Camembert kładziemu na kawałku ciasta przyprawiamy czostkiem granulowanym i pieprzem,kładziemy każdy róg na serze.Tak robimy wszystkie kawałki jeden ser to jeden człowiek.Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni Celciusza na ok.30 minut.Podajemy z winogronami