Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna przekąska.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z mąką, dodać posiekaną szałwię, czosnek, bułkę tartą, grysik i wymieszać. Ser pokroić w plastry, maczać dokładnie w przygotowanej panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, uważając aby nie roztopił się ser. Odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z konfiturą. SMACZNEGO.