Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze wychodzi =D chyba ze ktoś usilnie bd próbował to podważyć hehe
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Kruche ciasto : wszyystkie skłądniki łączymy i wygniatamy. Obkłądamy ciastem foremkę również na bokach ponieważ masa jest dość płynna.
Masa serowa: jaja+cukier+cukier waniliowy- zmiksować. Dodać twaróg, olej, budyn(w proszku) sok z cytryny, szkl mleka - wymieszac Wylać na ciasto i piec na złoty kolor ( ok 20 - 25 min )
Przygotować pianę z białek, wylać ją na zapieczone ciasto i piec jeszcze około 15 min =]
do masy serowej mozna dodac rodzynki, brzoskwinie wg uznania