Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
margaryna,mąka,żółtka proszek i cukier puder z tego robimy ciasto i dzielimy na 2 części jedną połówkę dajemy na blaszke na to NASZ SER: śmientanę mieszamy z kokosem proszkiem ,budyńiem i cukrem następnie ubijamy białka i delikatnie mieszamy ze śmientaną i wylewamy na ciasto a na to druga połówka ciasta pieczemy ok, godz,w tem,180*st po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem lub polewa to już wg,uznania SMACZNEGO!!!!!