Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 304
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 119
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 813
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 949
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 304
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 119
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 813
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 949
Składniki
Składniki ciasta szybki wyrobić, podzielić na dwie nierówne części. włożyć do zamrażarki na 2 godz.
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka dalej ucierać, dodać ser i budyń. Na końcy dodać pianę ubitą z białek.
Większą część zamrożonego ciasta zetrzeć na posmarowaną dużą blachę, wylać ser i na końcu resztę ciasta-równierz zetrzeć. Wstawić do piekarnika i piec 1 godz i 5 minut w temp 160-170st.