Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sernik nowojorski z jagodami"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36102
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 191
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 415
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36102
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 191
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 415
Składniki
Masło utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym. Dodaj jajka, twaróg, śmietanę, mąkę i mleko. Wymieszaj masę łyżką. Masę serową rozprowadź na spodzie blachy posmarowanej tłuszczem. Blachę wstaw do większego naczynia z wodą. Wsuń do piekarnika rozgrzanego do temp. 175°C. Piecz ok. 70 minut. Wystudź.
Jagody opłucz, osącz, odłóż trochę do dekoracji, resztę rozgnieć. Kisiel ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wymieszaj z masą jagodową. Rozsmaruj na wierzchu ciasta. Udekoruj resztą jagód.Źródło: Naj