Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 121
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 384
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 429
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 121
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 384
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 429
Składniki
Upiec biszkopt,ostudzic.Na biszkopt ulozyc pokrojone brzoskwinie.Zelatyne namoczyc z 4-5łyzkach mleka.Smietane ubic.Do miski wlozyc ser sok z pomarangzy,cukier wymieszac.Polaczyc z ubita smietana Zelatyne rozpuscic w goracej wodzie,dodac do masy serowej,delikatnie wymieszac.Wylac na biszkopt z brzoskwiniami.Zalac tężejącą galaretką.Odstawic do lodówki