Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
ciasto: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blachę o dowolnej wielkości
masa serowa : wszystkie składniki utrzeć na jednolitą masę na koniec dodać mleko ,powstanie coś w rodzaju zupy mlecznej ,wylać na przygotowane kruche ciasto ułożyć pokrojone w ćwiartki brzoskwinie
białka : ubić na sztywną piane ,dodawać w małych ilościach cukier i na koniec dodać mąkę taką pianę wykładamy na masę serową
piec około 45-50 minut w 180 stopniach ostudzony można polać roztopioną czekoladą
smacznego