Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowane ciasto,naprawde dobre.Polecam
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 115
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 115
Składniki
Białka oddzielic od żóltek i ubić na piane.Zółtka utrzec z cukrem pudrem i stopniowo dodawac ser.Do utartej masy dodac masło,budyn, make i piane z białek.Połaczyc delikatnie.Wysmarowac tortownice,wyłozyc polowe masy,rozłozyc pierniki i na to pozostała mase.Piec w 190 c c,60 minut.