Do góry

Przekąski Przepis na:

Skrzydełka po chińsku''''''''

Skrzydełka po chińsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 497

Dodano:

Odsłon: 7170

Pyszne chrupiące skrzydełka.;)

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Skrzydełka oczyścić i ponacinać na zgięciach, dodać wyciśnięty czosnek i zalać sosem sojowym, najlepiej na całą noc. Następnie panierować w bułce tartej, poukładać na blasze i popryskać troszkę oliwą lub posypać wiórkami margaryny. Piec 40 min. w 160-170 C. Podawać z pieczywem lub sałatką. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smilero 14 czerwca Super przepis! zrobiliśmy całą górę takich skrzydełek kiedy w Lewiatanie trafiła się przecena na nie. Polecam śledzić od nich aktualną gazetkę. ;)
http://gazetka-lewiatan.pl/aktualna-gazetka/

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

schakira 06 lipca 2009 Moje nie były za słone , ale zawsze można skrócić czas bejcowania do kilku godzin w/g upodobania, pozdrawiam.;))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

xadix 05 lipca 2009 a czy po takim moczeniu całą noc skrzydełka nie bedą za słone?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń