Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 655
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 34
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 655
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 34
Składniki
Dokładnie wymieszac skladniki marynaty.Skrzydełka gotowac przez 15 min. przeciac w stawach ,wlozyc do miski.Zalac marynata i pozostawic na 12 godz.w lodowce.Po wyjeciu z zalewy ulozyc na blasze i wstawic do piekarnika nagrzanego do temp.200-220C (resztki marynaty wylac na skrzydełka).Przykryc pergaminem i piec ok.30 min. po czym odwrocic, posmarowac resztka zalewy i piec jeszcze ok.7-8 min.