Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledz miodowo-musztardowy

Śledz miodowo-musztardowy

Autor: MEGI110278

Przepisów i artykułów: 173 Ocena: 4072

Dodano: 27.12.2012

Odsłon: 3316

Ciekawe połączenie smaków,polecam wypróbować ;-)

Składniki

  • ok 400 g filetów śledziowych a la matias w oleju
  • 1 cytryna
  • 3 łyżki miodu lipowego
  • 3 łyżki musztardy rosyjskiej
  • 1 pęczek koperku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety umyć i skropić cytryną.W miseczce wymieszać ze sobą miód,musztardę i posiekany koperek.Osuszone śledzie pokroić i ułożyć na talerzu...polać przygotowanym sosem i...gotowe.

  2. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 27 grudnia 2012 Robię śledzie podobnie, tylko miód i musztardę rozprowadzam w oleju, w którym były śledzie. Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń