Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-12-2010
Danie na każdą okazję ,smakuje wszystkim i bardzo szybkie w wykonaniu .Polecam .
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 142
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 142
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Składniki
Jajka ugotować na twardo ,filety solone lekko wymoczyć . Potrzeba nam 8 filetów ,więc każdy filet przekroić wzdłuż .Następnie jajka pokroić na połówki ,każdą połówkę jajka owinąć śledziem .Potem kroimy drobno jabłko , ogórek konserwowy ,paprykę ,cebulkę i szczypiorek .Wszystko razem mieszamy ,dodajemy trochę cukru i soku z cytryny ,następnie łączymy z majonezem wymieszanym z jogurtem . Dekoracja wedlug wyobrażni .Można również kupić gotowy sos tatarski .Polecam ,bardzo szybkie w wykonaniu