Do góry

Przekąski Przepis na:

Sledz pod inną pierzynką:-)

Sledz pod inną pierzynką:-)

Autor: Krzysztof22

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 14.03.2013

Odsłon: 6067

Prosty filet śledziowy pod prosta pierzynka..

Składniki

  • 2 filety z Matiasa , musztarda Dijon (albo zwykla) , 1 jablko , 2 papryczki chilli (nie sa konieczne) , lyzka jogurtu naturalne
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety z Matiasa płuczemy (ja osobiście nie mocze) .Łyżkę jogurtu mieszamy z łyżką musztardy , miodu , drobno pokrojonym jabłkiem i papryczkami.

  2. Mase mieszamy , nakładamy na filety i posypujemy migdałami na krotko uprażonymi na patelni.

  3. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: sa%C5%82atka

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Maudie 15 marca 2013 Prezentuje się przepysznie.Lubię ostre smaki,muszę wypróbować,pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Krzysztof22 14 marca 2013 Nie :-)) Mozna dodac slodkiej papryki zamiast papryczek chilli :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 14 marca 2013 to musi byc mega ostre :), czy miodu też 1 łyżka, tak, jak musztardy?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń