Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, nie drogie i lekkostrawne. Dla osób z problemami trawiennymi.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 81
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 81
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Składniki
Śledzie wymoczyć, by nie były bardzo słone, pokroić na kawałki lub zrolować. Marchew pokroić w plastry, cebulę w półplasterki. Włożyć wszystkie składniki oprócz śledzi do niedużego garnka zalać wodą, dodać olej i gotować, aż marchew będzie miękka. Następnie ostudzić (może być lekko ciepła) i zalać śledzie uprzednio włożone do słoja. Odstawić na 2-3 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego.