Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledzie Oli

Śledzie Oli

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 3321

Łatwe w porzygotowaniu, znajomym sakują wybornie

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety wymoczyć (15-20 minut - najlepiej matyjasy) podzielić na dzwonka i ułożyć na półmisku. Jabłka, cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać, wymieszać z majonezem i jogurtem, doprawić cukrem i pieprzem. Gotowym sosem polać śledzie Odstawić na 2 godziny do przegryzienia się. Smacznego!!

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: matyjasy

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń