Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie po bieszczadzku

Śledzie po bieszczadzku

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2022 Ocena: 10427

Dodano: 06.01.2018

Odsłon: 1274

Prosty przepis na śledzia.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Przygotowanie:
    Filety śledziowe umyć, zalać zimną wodą, pozostawić na 1 godzinę, odsączyć, podzielić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku. Następnie cebulę obrać, pokroić w kostkę, połączyć z musztardą, olejem i rozłożyć równomiernie na śledziach. Majonez wymieszać ze śmietaną, natką pietruszki i przykryć śledzie. Jajka obrać, drobno posiekać i posypać śledzie na półmisku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń