Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie pod pierzyną

Śledzie pod pierzyną

Autor: AmbasadorSmakow

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 9

Dodano: 03.09.2012

Odsłon: 1429

Sałatka idealna jako przekąska, łatwa w przygotowaniu

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wymoczone śledzie pokroić.

  2. Ugotować ziemniaki i marchewkę.

  3. Warzywa drobno pokroić lub zetrzeć.

  4. Wszystkie składniki układać w salaterce warstwami na przemian z majonezem

  5. Śledzie ułożyć na spodzie, następnie gotowe buraczki Malpol, marchewkę i ziemniaczki

  6. Dodać przyprawy do smaku i udekorować.Gotową sałatkę pozostawic na noc w lodówce aby się "przegryzła".

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń