Do góry

Sałatki Przepis na:

Śledzie pod pierzynką

Śledzie pod pierzynką

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 71

Dodano:

Odsłon: 21469

sałatka warstwowa

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Śledzie pokroić na kawałki i ułożyć na dno naczynia.Cebulę pokroić w kostkę i ułożyć na śledzie.Jajka pokrojone w kostkę ułożyć na cebulę.Na jajka rozsmarować majonez.Posypać startym żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

niunia1821 05 października 2011 Bardzo szybkie,bardzo dobre śledziki, zrobiłam wczoraj, sa rewelacyjne

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

pierozki2 05 listopada 2010 Śledzie PYCHA. Ja warstwy przekładam sosem tatarskim a majonez kłade na jajko

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Anusiag84 09 marca 2010 wyglądają pycha, prosty przepis, chyba wypróbuje :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń