Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie w czerwonej cebuli

Śledzie w czerwonej cebuli

Autor:

Przepisów i artykułów: 278 Ocena: 5072

Dodano:

Odsłon: 1089

O wiele łagodniejszy smak

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Śledzie namoczyłam na noc w sporej misce z wodą.

    Następnego dnia pokroiłam je i układałam warstwami w naczyniu, a każdą warstwę przełożyłam cebulą pokrojona w piórka i posypałam grubo zmielonym pieprzem. Całość zalałam olejem rzepakowym.

    Czerwoną cebulę charakteryzuje delikatny i słodkawy smak, nie jest tak gryząca jak biała.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (34)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 05 grudnia Dziekuje, sledzie byly bardzo delikatne w smaku :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

konhambos 04 grudnia Musza byc pyszne z czerwona cebula.
Wygladaja bardzo apetycznie.
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozka44 03 grudnia narobialas mi smaka na sledzika !! Jadlam w ostatni czwartek (przyjezdza do nas buda z rybami) prawdziwego matijasa z cebula i kroma chleba z maslem - pycha!! Znowu w czwartek musze sie zaczaic na matijaska :-) Tylko tak zal mi mojego meza, ze jem po kryjomu, aby on nie widzial :-( Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 03 grudnia Śledzik zawsze dobry, a czym ostrzejszy, tym lepszy :D Odpowiedzi: 3 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń