Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie w kapuście

Przekąski

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 1459 Ocena: 5100

Dodano: 07.01.2017

Odsłon: 360

Smaczna i prosta w wykonaniu przekąska.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ziemniaki ugotować, ostudzić i pokroić w kostkę. Kapustę kiszoną dobrze przepłukać i wymieszać z drobno utartą marchewką. Dodać pokrojone śledzie , drobno pokrojone jabłko, ziemniaki, przyprawić do smaku i wymieszać z oliwą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń