Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledzie w pierzynce.

Śledzie w pierzynce.

Autor: masia70

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 5

Dodano: 17.03.2010

Odsłon: 1564

Smaczne łatwość przygotowania.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w plastry ułożyć na półmisku skropić cytryną,posypać cukrem i wegetą niezadużo.Na cebulę położyć pokrojone obrane ze skórki śledzie posmarować warstwą majonezu.Ugotowane ziemniaki zetrzeć na tarce posypać na majonez na ziemniaki marchew.Posmarować majonezem i udekorować tartym jajkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń