Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy śledziki się przez noc przegryzą w lodówce to każdy będzie wspominać twoje przyjęcie...
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4769
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 937
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4769
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 937
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Składniki
filety śledziowe namaczamy w zimnej wodzie a w miedzy czasie obraną cebulkę kroimy w półkrążki,papryczkę w cienkie paski jak równię ogórka kroimy w zapałkę(cienkie paski)Do poszatkowanych warzyw dodajemy pieprz i curry z odrobina oleju po czym mieszamy.Filety osączamy i kroimy pod skosem na szerokość ok.1,5cm.W misce przekładamy śledzie na przemian z warzywami a na końcu zalewamy olejem.Dziękuję za uwagę i życzę smacznego.Czas realizacji jest podany bez nocnej "przegryzki":)