Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledziki gotowane

Śledziki gotowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 1484

Na każdą okazję.

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Śledzie opłukać, pokroić w paski ok 1,5 do 2 cm, odstawić. Cebule pokroić włożyć do garnka dołożyć resztę składników(oprócz śledzi). Gotować do zeszklenia cebuli(ok 15min), następnie dorzucić śledzie i gotować jeszcze pięć minut.

  2. Gorące wkładać do suchych słoików odwracać do góry dnem. Po wystudzeniu przechowywać w lodówce. Można jeść zaraz po wystygnięciu. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń