Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik podany z fasolką szparagową.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 69
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 191
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 237
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 415
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 69
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 191
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 237
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 415
Składniki
Wykonanie: Fasolkę oczyścić, opłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Następnie odsączyć i pokroić. Śledzie drobno pokroić, wymieszać z fasolką, posiekana cebulą, zieleniną i przyprawami doi smaku. Majonez wymieszać z jogurtem, musztardą do smaku, dodać do śledzi i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem jako przekąska.