Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodko-kwaśne ciasto z agrestem"
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Staniak z Żyrardowa.
Agrest nakłuj, zalej sokiem jabłkowym, duś 10-15 min. Zmiksuj. Wsyp cukier i galaretki, rozpuść. Mus ostudź.
Ciasto: białka ubij, dodając cukier. Połącz z żółtkami i resztą składników. Piecz ok. 30 min w 180°C. Ciasto ostudź, przekrój na pół, przełóż musem.Źródło: Chwila dla Ciebie