Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodko-kwaśny łosoś"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Rybę myjemy, osuszamy, kroimy na dzwonka.
Przygotowujemy marynatę: cebulę i czosnek obieramy, cebulę drobno siekamy, czosnek siekamy drobno lub przepuszczamy przez praskę. Wszystkie marynaty starannie mieszamy.
Rybę wkładamy do worka spożywczego lub do miski, zalewamy marynatą tak, by pokryła każdy kawałek mięsa i wstawiamy do lodówki na co najmniej trzy godziny.
Po tym czasie wyjmujemy rybę z marynaty, układamy na perforowanej tacce aluminiowej z rowkami, kładziemy na mocno rozgrzanym ruszcie i opiekamy po siedem minut z każdej strony. Łososia podajmy z cząstkami cytryny i surówkami.Źródło: Rewia