Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, polecam wielbicielom szpinaku :)
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 818
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 431
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 818
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 431
Składniki
jaja z sola ubic mikserem na puszysta mase. dodac jogurt i olej, ubijac dalej. dodac make wymieszana z proszkiem, wymieszac drewniana lyzka.
szpinak umyc, pokroic na cienkie paski, wlozyc do ciasta i wymieszac.
calosc przelac do waskiej, dlugiej keksowki wylozonej papierem do pieczenia, piec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 30-40 min (az sie zrumieni)
smacznego :)