Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smalec zawsze najlepszy jest domowej roboty,idealny do smarowania chlebka
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 266
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 743
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 146
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 42
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 266
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 743
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 146
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 42
Składniki
słoninę pokroić w drobną kostkę lub zemleć w maszynce do mielenia mięsa ( ja kroję w kostkę),wysmażyć jasno złote skwarki,po czym dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę.Zamieszać,chwilkę po smażyć i dodać pokrojoną w kostkę,obraną ze skórki kiełbasę i przyprawy,smażyć
Gdy cebula będzie miała jasno złoty kolor a skwarki będą chrupiące zdjąć z ognia i przelać do słoiczka lub innego naczynia i pozostawić w chłodnym miejscu żeby zastygł