Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona biała kaszanka z mięsem kaczym i gęsim, podana z surówką z kapusty pekińskiej, marchwi, pora i szczypioru.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 92
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 92
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy kaszankę z obu stron na rumiany kolor.
Kapustę kroimy w drobne paski, por kroimy w ćwierć plasterki, marchew trzemy na wiórki, szczypior drobno kroimy. Wszystkie składniki solimy, doprawiamy pieprzem, dodajemy oliwę i majonez, mieszamy. Usmażone kaszanki podajemy z surówką. Smacznego!!!