Do góry

Zupy Przepis na:

SMAŻONA ZUPKA CHIŃSKA

SMAŻONA ZUPKA CHIŃSKA

Autor: e-image

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 24.02.2010

Odsłon: 1586

SZYBKO SIE ROZBI I SYCACE

Składniki

  • ZUPKA CHIŃSKA OSTRA, 1
  • KIEŁBA, KAWAŁEK
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ZALAC SAM MAKARON WRZATKIEM I POCZEKAC JAK NAPĘCZNIEJE

  2. ZESMAŻYC W TYM CZASIE KIEŁBASKĘ

  3. PO NAPĘCZNIENIU MAKARONU ODLAC WODE , A SAM MAKARON WRZUCIC NA PATELNIE. WSYPAC WSZYSTKIE PRZYPRAWY.WYMIESZAC WSZYSTKIE SKŁADNIKI NA PATELNI I ZESMAŻYC

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

e-image 25 lutego 2010 skończmy ta bezsensowna polemikę..dla mnie mozesz jesc sam szpinak itp.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

njosnavelin 25 lutego 2010 pewnie tak, ale czy w związku z tym nie powinniśmy jeść tych 40%, które jest zdrowe? na razie ci to nie przeszkadza, gratuluję optymizmu i lekkomyślności, ale jak za kilkanaście lat skoczy ci ciśnienie i cholesterol, będzie grozić ci cukrzyca i miażdżyca, zaczną boleć jelita, a zakwaszony i zatruty organizm zacznie szwankować, możesz już nie mieć tak radosnego podejścia. nie wszystko, co rzucą na półkę w sklepie, jest dla nas dobre. ale - twoja sprawa. mam tylko nadzieję, że do tego czasu szpitale będą już sprywatyzowane i każdy będzie musiał za swoją głupotę płacić z własnej kieszeni.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

e-image 25 lutego 2010 pewnie 60 % naszego jedzenia nie jest zdrowa..mi to nie przeszkadza!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

njosnavelin 25 lutego 2010 i nie przeszkadza ci, że taki zupki mają w sobie pełno chemii, wzmacniaczy smaku i aromatu, konserwanty, puste kalorie, nic odżywczego i wartościowego, a na dodatek mają związki rakotwórcze?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

e-image 25 lutego 2010 nie trzeba..bo niektorzy to jedza bo im naprawde smakuje!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

njosnavelin 25 lutego 2010 chyba trzeba naprawdę przymierać głodem żeby to zjeść...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń